Appartementen

De moderne appartementen van Au Milieu de Nulle Part zijn van alle gemakken voorzien. Vier comfortabele Pullman-bedden, twee luxe badkamers en een mooie keuken.

2,4 of 6 personen vanaf € 99 euro per nacht
4 personen vanaf € 197 euro per nacht
6 personen vanaf € 295 euro per nacht

Minimale verblijfsduur 2 nachten.
Extra bed kinderen tot 3 jaar gratis, vanaf 4 jaar en ouder en volwassen 49 euro p.p.p.n.


Le Calme

Le Calme is een hoekappartement dat wordt gekenmerkt door eigentijds design in combinatie met een rustiek 13e-eeuws balkenplafond. Een verdiepingshoog raam biedt een spectaculair uitzicht op de rotswand “Anticlinal de Durbuy” en op het daarvoor gelegen park. Hier kunt u volop genieten van één van de mooiste plekjes van Durbuy.


La Lucidité

La Lucidité wordt gekenmerkt door state-of-the-art design in combinatie met een rustiek 13e-eeuws balkenplafond, dat een intieme sfeer creëert. Dit moderne appartement biedt uitzicht op het middeleeuwse stadje en de groene heuvels erachter. Hier kunt u volop genieten van het goede leven in Durbuy.


La Tranquillité

La Tranquillité is zoals de naam al doet vermoeden een comfortabele oase van rust. De sfeer in dit appartement wordt gekenmerkt door natuurlijk design in combinatie en een rustiek 13e-eeuws balkenplafond. Dit unieke appartement biedt uitzicht op het middeleeuwse stadje en de groene heuvels erachter. Hier kunt u heerlijk ontspannen tijdens uw verblijf in Durbuy.


Le Repos

Het appartement heeft een heel bijzondere uitstraling en state-of-the-art interieur. Le Répos heeft ruime gezellige woonkamer met grote eettafel en een aangrenzende open keuken, voorzien van alle gemakken. Twee luxe badkamers en wc’s. Uitstekend geschikt voor zowel zomer- als winterverblijf.


La Sérénité

La Sérénité wordt gekenmerkt door modern design in combinatie met rustieke 13e-eeuwse details, die samen voor een gezellige sfeer zorgen. Dit appartement biedt een prachtig uitzicht over de rivier de Ourthe en op het groene heuvelachtige landschap erachter. Hier kunt u volop genieten van de mooie natuur die de Ardennen te bieden heeft.


La Réflexion

La Réflexion is een licht hoekappartement dat wordt gekenmerkt door een modern oosters design. De vele ramen bieden een spectaculair uitzicht op de rotswand “Anticlinal de Durbuy”, over de rivier de Ourthe en op het groene heuvelachtige landschap erachter. Hier kunt u optimaal genieten van één van de mooiste plekjes van Durbuy.