Onze gasten vertellen

Wij doen er alles aan om uw verblijf bij Au Milieu de Nulle Part onvergetelijk te maken. Aangezien tevreden klanten onze beste promotie zijn, kunt u onderstaand de meningen en ervaringen van anderen lezen.

De kamers zijn ronduit schitterend ingericht, heel speciaal, heel romantisch, betoverend. Ook de knusse wilde tuin is een belangrijke troef. Het champagne-ontbijt is een heuse belevenis. Wij gaan zeker terug!

Francis, Tripadvisor

Zeer hartelijke ontvangst. Een verrassende Table d'Hôtes, uitstekend gegeten inclusief heerlijke wijnen. Klein en intiem hotel met een heerlijke en zeer sfeervolle kamer.


Marcel, Booking.com

Marcel, Booking

Een bijzonder goed, netjes en modern appartement midden in Durbuy. Een ideale locatie om eens even helemaal lekker ‘bij te tanken’.

Henk & Marjorie (le Repos)

We hebben genoten van elk moment. We waren niet alleen toeristen, maar we waren gasten onder vrienden! De eigenaren zijn de meest behulpzame mensen die we hebben ontmoet. Bedankt!

Marnix & Rania, Tripadvisor

We hebben ons de afgelopen 2 weken bijzonder thuis gevoeld in jullie appartement. Zo mooi, netjes en compleet. We komen zeker een keer terug!!!


Ianthe, Arjen, Tessa en Daan
(Le Calme)

Heel mooie ruime kamers, heel apart ingericht. Heerlijk gegeten. En dit alles voor een zeer goede prijs. Zeer vriendelijke mensen.


Guy, Booking.com

Guy, Booking.com

Een zeer unieke locatie waarbij je in de ene verrassing naar de andere verrassing tuimelt. De twee eigenaren, Jean-Michel en Madelief zijn fantastisch in het vermaken en verwennen van de gasten.

Marianne, Tripadvisor

Verwelkoming was hartelijk alsof je er al jaren komt. Niets is te veel. Accommodatie is speciaal als je ervan houdt. Zeker een aanrader. Eten schitterend lekker.

Patrick, Booking.com