Table d’Hôtes

Au Milieu De Nulle Part ontvangt u
in de ochtend met een champagne-ontbijt.
In de avond kunt u aanschuiven voor een van
onze culinaire hoogstandjes
en een heerlijk glas wijn.


jean michelLaat U verwennen met een overheerlijke lokale keuken, Au Milieu De Nulle Part Weris werkt met uitsluitend dagverse producten. Onze culinaire kenner Jean Michel struint voor U persoonlijk de lokale markten af op zoek naar de juiste ingrediënten voor dat speciale gerecht. Zo worden vers aangekochte producten dezelfde dag in Uw overheerlijke maaltijd verwerkt opgediend.

madelief Madelief zorgt ervoor dat al dit lekkers ook tot zijn recht komt in een gerecht. Jean Michel en Madelief zijn in Nederland beoordeeld met een 9+ door de Johannes van Dam (Volkskrant) en in 2013 door Elle geplaatst in lijst de beste 25 Restaurants van Amsterdam. In 2014 hebben zij het drukke Amsterdam ingeruild voor het rustige en pittoreske Durbuy/Weris. Ook hier kunt U weer genieten van de passie en perfectie waarmee Madelief kookt en de gezelligheid waarmee Jean Michel U zal begroeten.

Iedere dag wordt op basis van de beschikbare ingrediënten een 4 gangen menu samengesteld. Vanaf Euro 39,00 per persoon kunt U al genieten van een exclusief diner.

Advies: laat de klok thuis en kom genieten van de rust in de Ardennen, Au Mileu de Nulle Part Weris.



Tijdens de schoolvakantie's is er de mogelijkheid om ook op de ander dagen langs te komen in het restaurant. 
Voor de aktuele openingsdagen tijdens de schoolvakantie's kunt u voor meer informatie bellen met het restaurant.

Voor seminars of teambuilding kunt u ook terecht in Au Milieu de Nulle Part. 
Er is een gedeelte waar u kunt vergaderen en in het andere gedeelte kunt u dineren.

Voor trouwerijen is het restaurant ook een prachtige lokatie. Er is een grote tuin en een gezellig terras.
Met slecht weer zou in de tuin een feesttent kunnen worden opgezet.
Het dorpje Wéris is bij uitstek de romantische lokatie voor een trouwerij.

Een verjaardag of Diploma behaald of een andere speciale gelegenheid te vieren? Bel gerust voor meer informatie.


Openingstijden

Zaterdag, Maandag en Dinsdagavond is het welkom tussen 19.00-20.00 uur. Om 20.00 uur vangt het diner aan.

Zondagmiddag is het welkom tussen 12.00-13.00 uur en om 13.00 uur vangt het diner aan.

Reserveren

Reserveren is gewenst.
Graag ontvangen wij de
datum, tijd en het aantal personen per e-mail.

Stuur e-mail