Table d’Hôtes

Au Milieu De Nulle Part ontvangt u
in de ochtend met een champagne-ontbijt.
In de avond kunt u aanschuiven voor een van
onze culinaire hoogstandjes
en een heerlijk glas wijn.


jean michelLaat U verwennen met een overheerlijke lokale keuken, Au Milieu De Nulle Part Weris werkt met uitsluitend dagverse producten. Onze culinaire kenner Jean Michel struint voor U persoonlijk de lokale markten af op zoek naar de juiste ingrediënten voor dat speciale gerecht. Zo worden vers aangekochte producten dezelfde dag in Uw overheerlijke maaltijd verwerkt opgediend.

madelief Madelief zorgt ervoor dat al dit lekkers ook tot zijn recht komt in een gerecht. Jean Michel en Madelief zijn in Nederland beoordeeld met een 9+ door de Johannes van Dam (Volkskrant) en in 2013 door Elle geplaatst in lijst de beste 25 Restaurants van Amsterdam. In 2014 hebben zij het drukke Amsterdam ingeruild voor het rustige en pittoreske Durbuy/Weris. Ook hier kunt U weer genieten van de passie en perfectie waarmee Madelief kookt en de gezelligheid waarmee Jean Michel U zal begroeten.

Iedere dag wordt op basis van de beschikbare ingrediënten een 4 gangen menu samengesteld. Vanaf Euro 39,00 per persoon kunt U al genieten van een exclusief diner.

Advies: laat de klok thuis en kom genieten van de rust in de Ardennen, Au Mileu de Nulle Part Weris.Openingsdagen tijdens de schoolvakantie’s zijn op Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdag. De keuken is open van 12.00 uur t/m 17.00 uur en van 19.00 t/m 22.00 uur. Zondag is de keuken open van 12.00 t/m 17.00 uur.

Openingsdagen buiten de schoolvakantie’s zijn op Donderdag, Vrijdag en Zaterdag. De keuken is open van 12.00 uur t/m 16.00 uur en van 19.00 uur t/m 22.00 uur. Zondag is de keuken open van 12.00 uur t/m 17.00 uur.

Op reservering kunt u door de weeks buiten de schoolvakantie’s en feestdagen om ook voor incentive, vergadereng, bedrijfsuitjes etc, etc. of gezellig met vrienden en/of familie bij ons terecht met groepen vanaf 6 personen. U kunt ons bellen of een e-mail sturen en wij zullen u graag verder helpen.

Mocht u een speciaal moment hebben in uw leven dat u graag wilt vieren dan kunt u ook bij ons terecht.
In de lente, zomer en herfst hebben wij een prachtige tuin met groot terras met een vuur en een gezellig Chalet waar wij onder andere ons heerlijk Wérix bier, Champagne en wijn serveren onder het genot van oesters of andere lekkere hapjes. In de winter zorgt het Chalet en het vuur voor nog meer gezelligheid, zeker als daar ook nog een prachtige laag sneeuw bij is gevallen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door.

Download hier ons voorbeeld menu.


Openingstijden

Donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 - 16.00 en 19.00 - 22:00

Zondag van 12:00 - 17:00

Maandag, dinsdag en woensdag gesloten

Reserveren

Reserveren is gewenst.
Graag ontvangen wij de
datum, tijd en het aantal personen per e-mail.

Stuur e-mail